Skip to main content

Softshell borduren

Om uw logo het beste aan te leveren voor een opdracht met borduren, is het belangrijk om te zorgen voor een bruikbaar bestand.

Het beste resultaat bij het machinaal borduren van softshell jassen en om een geschikte borduurkaart te maken, zijn er enkele stappen en richtlijnen die u kunt volgen:

  1. Kies het juiste bestandsformaat: Voor machinaal borduren is een vectorbestand vaak het meest geschikte formaat. U kunt bestanden in AI (Adobe Illustrator), EPS (Encapsulated PostScript), of PDF (Portable Document Format) gebruiken. Deze formaten behouden de schaalbaarheid en kwaliteit van uw ontwerp.
  2. Simpel ontwerp: Houd het ontwerp eenvoudig en overzichtelijk. Fijne details kunnen moeilijk te borduren zijn en kunnen leiden tot verlies van detail in het eindresultaat. Vereenvoudig complexe ontwerpen om het beste resultaat te bereiken.
  3. Overweeg de grootte: Denk na over de gewenste grootte van het borduurontwerp. Houd er rekening mee dat zeer kleine details niet te realiseren zijn en dat grotere ontwerpen meer ruimte in beslag nemen en hierdoor ook aanzienlijk duurder zijn.
  4. Lettertypen: Als u tekst in uw ontwerp hebt, gebruik dan duidelijke, goed leesbare lettertypen. Zorg ervoor dat de tekst groot genoeg is om leesbaar te zijn op het gekozen borduurformaat. Schrijfletters kunt u het beste niet gebruiken in het ontwerp.
  5. Kleuren en draadkeuze: Bepaal welke kleuren u wilt gebruiken en wij selecteren bijpassende borduurdraad. U kunt Pantone (PMS) kleuren gebruiken om de juiste kleuren te specificeren. Zorg ervoor dat de kleuren duidelijk zijn gemarkeerd in uw ontwerp. Wij zoeken garens die het meest op uw gewenste kleuren lijken.

Het machinaal borduren van softshell jackets kan prachtige resultaten opleveren, maar het vereist aandacht voor detail en de juiste voorbereiding. Door deze richtlijnen te volgen en samen te overleggen met de medewerkers van softshell.nl, kunt u het beste resultaat bereiken voor uw geborduurde kleding.