Skip to main content

Voorbeelden bestellen van de softshell kleding

Dagelijks ontvangen we meerdere verzoeken om een proefmodel te verzenden. Helaas wordt na beoordeling van het voorbeeld niet altijd het sample teruggestuurd.

Daarom verzoeken wij vriendelijk om de samples vooraf te betalen. Wij sturen u hiervoor een factuur ter betaling per e-mail. Na ontvangst van uw betaling zullen wij het voorbeeld verzenden. U heeft de mogelijkheid om de kleding te behouden of deze op eigen kosten retour te sturen.

Na ontvangst van de retourzending zullen wij het bedrag van de softshell jas terugboeken. Houd er rekening mee dat de verzendkosten van € 15,00 niet worden vergoed.

Hoe weet ik zeker dat de softshell kleding goed bedrukt wordt?

Na goedkeuring van onze offerte kun je pasmaten aanvragen. Deze pasmaten worden speciaal voor jouw bestelling in de juiste kleur aangeschaft en moeten worden opgenomen in de order na het passen en retourneren. Als je dus pasmaten hebt besteld die je uiteindelijk niet in de bestelling nodig hebt, moeten we ze toch opnemen in de order. Daarom is het belangrijk om niet te veel pasmaten te bestellen en gebruik te maken van de “te klein/te groot” methode. Hoe werkt dit?

Stel dat je een maat M hebt en deze blijkt net iets te klein te zijn, dan betekent dit dat je maat L nodig hebt. Als de maat M daarentegen net iets te groot is, dan kun je beter voor maat S kiezen. Dit principe geldt ook voor maat XL; als deze iets te ruim zit, kun je voor maat L gaan, enzovoort.

Met de maten M en XL kun je eigenlijk al de keuzes maken voor de maten S, M, L, XL en XXL. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor de pasmaten, want deze zijn al opgenomen in je bestelling.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Als je akkoord hebt gegeven op de offerte en de betaling hebt gedaan, hebben wij de softshell jassen ingekocht in de door jouw gekozen kleur en maten. Hierdoor kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Wij kunnen namelijk de kleding niet meer terugsturen naar onze fabrikanten of leveranciers. Denk dus goed na over de gewenste kleuren, aantallen en maten.